Podpořte svůj podnikatelský sen a přihlaste se do projektu Visa She’s Next

Jste žena a podnikáte? Představte svůj byznys a získejte balíček služeb v hodnotě téměř 700 000 Kč.

Visa She’s Next je globální projekt zaměřený na podporu podnikatelek, díky němuž letos může 5 žen v České republice získat podporu pro své podnikání. Společnost Visa spolu s ČSOB a organizací Ženský byznys sestavila balíček cen, který vám pomůže k dosažení vašich byznysových cílů.

Buďte NEXT a vyhrajte profesionální podporu, která posune vaše podnikání na novou úroveň.

Přihlášky odevzdávejte do 31. 10. 2024.

Co můžete vyhrát?

Odborný audit svého podnikání

  • Zjistěte, jak se vaše podnikání může zlepšit. Zkušení odborníci s vámi projdou všechny aspekty vašeho podnikání a pomohou vám identifikovat oblasti, ve kterých můžete ušetřit náklady, zvýšit efektivitu a zlepšit spokojenost zákazníků.

Mentoringový program 

  • Chcete se posunout dál? Náš mentoringový program vám poskytne konkrétní nástroje a strategie pro dosažení úspěchu. S odborníky na nejrůznější oblasti rozvoje podnikání vám připravíme poradenství na míru.

Právní poradenství

  • Podnikání často přináší situace, kdy je potřeba se orientovat v právních otázkách. Ať už jde o zakládání společnosti, smluvní vztahy s dodavateli či zákazníky, ochranu duševního vlastnictví nebo řešení právních sporů, kvalitní právní podpora může výrazně snížit rizika a posílit právní jistoty podnikatelky

Profesionální focení a video produkce

  • Vaše podnikání je jedinečné a taková by měla být i jeho vizuální prezentace. Jako součást výhry získáte výrobu profesionálních fotografií a promo videa, která budou součástí kampaně na sociálních sítích

Moderní platební terminál nebo platební brána

  • Platba je jednou z nejdůležitějších součástí zákaznické zkušenosti. S moderními platebními technologiemi Visa a ČSOB na 3 roky zdarma budou vaši zákazníci moci platit rychle, pohodlně a bezpečně jak online, tak ve vaší kamenné prodejně. 

Extra účet od ČSOB 

  • Získejte podnikatelský účet se zlatou kartou na 3 roky zdarma. Tento účet vám poskytne výhodné podmínky a moderní bankovní služby, které vám usnadní každodenní finanční operace.

Premium Konto od ČSOB 

  • Prostřednictvím Premium Konta získáváte automaticky kompletní nabídku produktů a služeb ČSOB Premium. V rámci výhry pro vás máme Premium přístup připravený na 1 rok.

Zvýhodněný úvěr nebo leasing od ČSOB

  • Potřebujete finanční podporu, která vám umožní snadněji investovat do rozvoje vašeho podnikání, ať už potřebujete nové vybavení, vozidla nebo jiný kapitál? Nachystáme vám půjčku za zvýhodněných podmínek.
She is Next vizuál - článek

V rámci mentoringového programu vám s vaší podnikatelskou cestou pomohou:

Iveta Fabešová

Iveta Fabešová je renomovaná česká cukrářka a podnikatelka, která se proslavila svou vášní pro pečení a vytříbený smysl pro detail. Postupně se vypracovala na jednu z nejuznávanějších osobností v tomto oboru v České republice. Je také autorkou několika kuchařských knih a v Praze provozuje vlastní cukrárnu, kde nabízí širokou škálu originálních zákusků.

Alexandra Lemerová 

Alexandra je CEO společnosti Personal Connect s.r.o. s 33 lety zkušeností v HR a byznysu, získaných v korporacích jako PriceWaterhouseCoopers a Hewlett-Packard. Vede podcast #HRkompas zaměřený na HR a leadership. Aktivně mentoruje mladé podnikatelky v oblastech sebedůvěry, týmové práce a obchodní strategie.

Miroslav Hazer

Mirek má více než 20 let zkušeností v PR, korporátní komunikaci, marketingu a managementu. Působil v IBM, Microsoftu a dalších mezinárodních organizacích v Česku, Singapuru i Evropě. V rámci projektu She’s Next se zaměří na inovace a globální byznys, kde nabídne praktické i akademické know-how k expanzi na zahraniční trhy a posílení inovačního potenciálu.

Eva Kuttichová 

Eva je produktová designérka a podnikatelka. Spoluzaložila aplikaci Macromo, která si dává za cíl prodloužit lidem život o 10 let. Předtím pracovala v Silicon Valley ve velkých technologických společnostech jako DoorDash. Rozhodla se vrátit do Česka a v rámci projektu She´s Next předá zkušenosti ze startupového prostředí.

Lukáš Jakoubek

Lukáš má přes 10 let zkušeností z digitálních a mediálních agentur, nyní řídí vlastní agenturu. Při své praxi řídil aktivace a komunikační strategie lokálních i globálních značek jako např. Generali Česká Pojišťovna, Sencor, DeLonghi, Samsung atd. Podnikatelkám pomůže s marketingem na sociálních sítích, porozumění Generaci Z nebo jak a kde správně oslovit svoji cílovou skupinu.

Přihlášky odevzdávejte do 31. 10. 2024.


Zpět