S aplikací DoKapsy od ČSOB lze od dubna platit za jízdné v MHD v Praze a celém Středočeském kraji

Multifunkční aplikaci DoKapsy od ČSOB si aktivovalo už více než 70 tisíc lidí. Dubnovou novinkou je možnost nákupu jízdenek v síti Pražské integrované dopravy (PID), která zahrnuje hlavní město a Středočeský kraj. Praha se tak po Brnu stává v aplikaci druhou metropolí s pokrytím městské mobility, tedy platbami za parkování i veřejnou dopravu.

Aplikace DoKapsy od ČSOB je nepostradatelným každodenním pomocníkem pro pohodlnější nakupování a cestování. Po připojení Prahy si lidé mohou jednoduše a bezpečně kupovat lístky na MHD už v deseti městech po celém Česku. Stejně tak nemusí hledat drobné ani parkovací automat už na více než 50 místech.

DoKapsy od ČSOB nabízí všechny typy krátkodobých jízdenek PID, které jsou aktivovány neprodleně po zakoupení. Na konec platnosti jízdenky upozorní zpráva pět minut před vypršením. PID zahrnuje všechny druhy dopravy včetně metra, tramvají, vlaků, trolejbusů, městských a příměstských autobusů, přívozů a vybrané jízdenky platí také na Petřínskou lanovku.

Pro každou zakoupenou MHD jízdenku i parkovací lístek je možné si stáhnout daňový doklad, který si můžete následně zadat do účetnictví. Tento doklad je možné si stáhnout i zpětně v záložce „Historie a doklady“ v Profilu aplikace.

Aplikace je zdarma dostupná i zájemcům z jiných bank, není potřeba být klientem ČSOB. Mezi nejoblíbenější funkce se řadí vedle plateb za jízdenky a parkování ještě věrnostní a slevové kartičky, aplikace taky obsahuje exkluzivní akční nabídky z programu Světa odměn. Její součástí je i virtuální asistentka Kate.

Aplikaci DoKapsy od ČSOB je možné stahovat přes QR kód zde:


Zpět