31. díl: Jak si vyškolit vlastního hvězdného ESG manažera? Nenechte si ujít seminář od Green0meter

Zveme Vás na osobní seminář, který se zaměří na hodně aktuální téma: nedostatek ESG profesionálů. S přicházejícími povinnostmi v oblasti nefinančního reportingu není totiž pro nikoho tajemstvím, že poptávka po ESG specialistech je velká. Připojte se k nám na unikátní seminář, během kterého vám představíme řešení, jak najít toho správného ESG profesionála. Je totiž dost možné, že už ho máte ve firmě.

Během semináře se dozvíte:

  • Jaké online kurzy využít: Přehled osvědčených online kurzů zaměřených na ESG problematiku, které mohou posílit dovednosti vašeho týmu.
  • Jaké profily lidí hledat: Strategie pro identifikaci vhodných kandidátů s odpovídajícími znalostmi a dovednostmi v oblasti ESG.
  • Jak se rozhodnout mezi kandidáty z venku v porovnání s kandidáty uvnitř firmy.
  • Jak nastavit interní metodologii: Tipy na vytvoření efektivní interní metodiky pro správu ESG záležitostí ve firmě.
  • Jak zapojit ESG manažera do organizační struktury: Návody na začlenění ESG manažera do existující organizační struktury a procesů.
  • Jakou výši mzdy nabídnout: Rady a doporučení ohledně stanovení vhodného platového rozmezí pro ESG manažera v souladu s tržními standardy a očekávanými pracovními náplněmi. 

Kdy: 22. 5. 2024 v 9.00

Kde: ČSOB Radlická 333/150, 150 00 Praha 5

Lektor: Karel Kotoun, zakladatel platformy Green0meter

Proč je to důležité? Nejenom velké společnosti, které v příštím roce budou muset podat svůj první nefinanční report dle evropských standardů, ale i malé a střední podniky dnes cítí, že potřeba kvalifikovaných odborníků na ESG roste. Štěstí přeje připraveným, a proto neotálejte a začněte sestavovat tým již dnes: za rok poptávka pouze vzroste a povinnosti budou na stole.

Pro koho je webinář určen: CEO, CFO, COO, HR, profesionálové v oblasti udržitelnosti

Jak se zúčastnit: Pro registraci prosím navštivte https://shorturl.at/hkRSU

Nezmeškejte šanci zjistit, jak vyškolit vlastního hvězdného ESG manažera. Připojte se k nám a získejte přehled, praktické návody a odpovědi přímo od Karla Kotouna.

Pokud vás zajímají další ESG semináře, navštivte web Green0meter Akademie, kde najdete záznamy webinářů na taková horká témata, jako jsou nefinanční reporting, dvojí materialita nebo uhlíkové clo.


Zpět